Bár Timo Hantunen diktálta a tempót az Ausztrál Ralin a Mitsubishi elsőszámú versenyzőjének, a csapat mindent megtesz a világbajnoki győzelemért, ezért ezúttal a brit futamon tapasztalt finn Kaj Lindstromot kérték fel a navigálásra.

Lindstrom 1999-ben Tapio Laukkanen-nel megnyerte a brit futamot, 1997-ben finn bajnok volt, míg 1998-ban F2-ben lett hazája legjobbja, ugyanebben az évben a világbajnokság angliai futamán is győzedelmeskedett az elsőkerék-hajtásúak között.

“Nagyon örülök, hogy Tommi engem kért meg, hogy segítsek neki. Ez igen komoly feladat, tudom, hogy Risto még mindig lábadozik és a nagyon nehéz lesz őt helyettesíteni. De örülök a lehetőségnek, hogy megpróbálhatom. A Tommival való munka más lesz, mert az összes pilóta más egyéniség. Három napot teszteléssel töltünk, ami minden bizonnyal segíteni fog, emellett Ristoval is beszélni fogok.”

A Mitsubishi versenycsapat nagyon készül mivel még Tommi Makinen is esélyes a világbajnoki címre. Jövő héten állítja be Makinen a versenyautót az új útviszonyoknak megfelelően, mivel valószínűleg nem száraz úton versenyeznek majd. Eső, hó, és köd is előfordulhat a brit futamon, ami igen izgalmasnak ígérkezik.