Magyarországon is egyre több Pininfarina formatervezésű termék jelenik meg. Ezúttal nem a néhány hazai Ferrarira gondolunk, hanem háztartási gépekre.

A Ferrari egyetlen tervezőirodával, a Pininfarinával készítteti el autói terveit. A másik világhíres olasz formatervező-stúdióhoz, az Italdesignhoz hasonlóan a Pininfarina műhelyéből is kikerülnek nem autóipari termékek. A Gorenje hazai kínálatában megtalálhatók a Pininfarina által tervezett hűtőgépek, sütők, főzőlapok és hűtőszekrények. Ezek a gépek és berendezések sötét tónusú színükkel meghatározzák a teret és modern hangulatot árasztanak a konyhában.

Azok a tervezőirodák, amelyek az autóiparban szereztek maguknak elévülhetetlen érdemeket, nem csak karosszériákat, vagy kész autókat terveznek, hanem más tárgyak külsejét is megálmodják. Giugiaro, az egyik leghíresebb olasz tervező műhelyéből került már ki szolárium, görkorcsolya, hi-fi berendezés, vagy borosüveg látványterve. Egyik leghíresebb ilyen jellegű munkája a holland Vredestein gumigyár számára tervezett Sportrac gumi futófelülete.