Az észt Markko Martin és navigátora Michael Park távozik a Subarutól, jövőre Ford csapat tagjaként versenyeznek. Martint a jövő évad összes versenyére, azaz 14 futamra nevezi a csapat, de csak egyéni versenyzőként. A konstruktőri világbajnokságban az idei felállásban versenyez tovább a csapat, azaz Carlos Sainz-Louis Moya és Colin McRae-Nicky Grist kettősöket nevezi a Ford. Valószínűleg – ahogy idén Delecour esetében is – az észt versenyző versenyautója továbbra is csak a Ford saját marketing céljait szolgálja, azaz külsős szponzor feliratok nem lesznek rajta. Francois Delecour ebben az évben már csak az Ausztrál Ralin áll rajthoz, az utolsó brit futamon nem.

Martin 1993-ban kezdett versenyezni Ladával, legjobb eredménye pedig az 1999-es ötödik hely az Akropolisz Ralin egy nem gyári Toyota Corollával.
“Nagyon örülök, hogy részese lehetek a csapatnak, amelynek hosszú és sikeres sporttörténelme van. A következő évre egyetlen tervem van, hogy tanuljak, mert a több olyan futamon is indulok, amely teljesen új lesz számomra.” – mondta Markko Martin a bejelentés után