Október 24-én a Mitsubishi csapat bejelentette, hogy a következő évadra teljesen új csapatot építenek. Ehhez két új párost szerződtettek, az egyik a Francois Delecour – Daniel Grataloup kettős, míg a másik az Alister McRae – David Senior páros. Delecour a Fordtól érkezik a gyémántos csapathoz, míg McRae korábban a Hyundainál versenyzett.

“Nagyon jó lesz a Mitsubishinél versenyezni, amely csapat négyszer adott egyéni világbajnokot. Ez egy fantasztikus lehetőség számomra. Nagyon tetszett az autó, főleg a Szafari Ralin nyújtottak alapján.”- mondta a hír bejelentése után Delecour.

“Már várom a Mitsubishivel közös munkát. A csapat tudja, hogyan kell győzni, ezt a négy egyéni és a csapatvilágbajnoki cím is igazolja. Biztos vagyok benne, hogy segíteni tudunk az autó továbbfejlesztésében, amellyel jövőre futamokat, a későbbiekben pedig világbajnokságot is nyerhetünk.” – nyilatkozta Alister McRae.

A Mitsubishi Ralliart Europe, a japán gyár raliversenyekért felelős leányvállalata, mindkét pilótát gyári versenyzőként nevezte a jövő évi összes futamra. Ez azt jelenti, hogy a konstruktőrök versenyében csak az ő pontjaik számítanak. A csapat reményei szerint a legerősebb párost alkotják majd, mindkét pilótát két évre szerződtették, tehát a 2002-es és a 2003-as versenyévadot is a Mitsubishi színeiben teljesítik majd.