Online oldtimer árverés az aXio-n és a vezess.hu-n 1

Online oldtimer árverés az aXio-n és a vezess.hu-n

Az őszi aukció helyszíne a központi Jaguar autószalon (Budapest, IX. kerület, Soroksári út 138). Járművek, könyvek, szaklapok, képeslapok, fényképek, prospektusok és automobiliák, tehát az autózáshoz kapcsolódó tárgyak (például olajoskannák, hűtőjelvények, rendszámok) kerülnek kalapács alá. Nem hiányoznak majd az autók és a motorkerékpárok mellől a kerékpárok sem.

Az OldtimerPress őszi árverésének különlegessége, hogy a vezess.hu és az aXio együttműködésében online közvetítésen követhetik az érdeklődök az árverés alakulását. Az aXio portáloldal és lapunk együttműködésében online licitálásra is lehetőség nyílik. Ehhez a www.axio.hu honlapon regisztrálniuk kell magukat felhasználóinknak. Az aukciós naptárból választható ki a megfelelő árverési katalógus az élő aukció oldalán. A regisztrációt követően a választott felhasználónév mellé elküldött jelszóval léphetnek be olvasóink a virtuális aukciós terembe, már a licit megkezdése előtt.

Licitálni a következő módon lehet a az oldtimer árverésen szereplő tárgyakra: a licit megtétele előtt az aXio elküldi a licitáló adatait az aukció vezetőjének, aki ellenőrzi azokat, és amennyiben szükségesnek tartja, telefonon további adatokat kér a felhasználótól. Ez néhány perc alatt megoldható. A helyszínen, a márciusi árverésnek is otthont adó központi Jaguar szalonban egy kivetítőn látják majd a résztvevők az tárgy képét, az aktuális árat forintban és euróban vagy dollárban. Az aXio két munkatársa a helyszínről működteti az aukció online részét.

A parázs licitcsaták miatt mindig az árverési teremben van különleges varázsa egy aukciónak, aki azonban nem tud személyesen jelen lenni október 28-án reggel 10 órától, annak kiváló lehetőség az axio.hu/live oldalon vagy a vezess.hu főoldaláról elérhető online aukció, hogy megszerezze azokat az autós témájú különlegességeket, amelyek ilyen sűrűségben kizárólag egy árverésen kerülhetnek elő. Az online licitálás egyben kényelmesebb és költségtakarékosabb lehetőséget is nyújt a részvételre, valamint lehetőséget nyújt arra is, hogy a résztvevő csak a szervezőknek fedje fel kilétét, mégis aktívan részt vegyen az árverésen.

A valós idejű internetes aukcióközvetítést hazánkban meghonosító aXio Magyarország piacvezető online aukciósháza. Az aXio az [origo], a leglátogatottab magyar portáloldal aukciós piactere és partnere. Regisztrált felhasználóinak száma megközelíti a 10 000 főt.