Hazánkban is megjelentek az MG sportlimuzinok 1

Hazánkban is megjelentek az MG sportlimuzinok

A Wallis csoport a BMW 760 iL-t leszámítva az összes jelentős Frankfurti BMW vagy MG Rover újdonságot elhozta. Hazánkban is a teljes paletta jelenik meg, tehát a sorban a Rover 25-re, a 45-re és a 75-re épülő MG ZR, ZS és ZT.

Az MG márkaigazgató várakozása szerint 11 millió forint körül lesz a ZT vételára. Ennél több mint ötmillió forinttal alacsonyabb árra számít a 160 lóerős MG ZR esetében. A kis MG legfeljebb hatmilliós ára alacsonyabb annál, amire korábban számíthattunk. Körülbelül 30-40 autó eladásával volna elégedett az importőr. Várakozásuk szerint ezek nem a Rovertől átcsábított vásárlók lesznek, mert a jó értelemben véve vett nyersességet és sportos vadságot kínáló MG-k karaktere erősen eltér a komfortra hangolt Rover típusokétól.

Minden MG típus felszereltsége a teljességhez közelít. Kényelmi extrák közül a napfénytető feláras, a klíma nem. A ZT sportosságát a látványos spoilerezés hangsúlyozza. A Budapesti Autószalonon látható autó alapfelszereltségű, egyedül a csomagtérfedélre szerelt spoiler feláras, a 18 colos sportfutómű nem.