Állítólag maga Lee Iacocca, a Chrysler Voyager és az első Ford Mustang most 76 éves atyja segédkezett a Lido nevű elektromos Chrysler PT Cruiser zsugorítás elkészültében.

Fékezéskor az elektromos energia-felhasználást csökkentendő áramot táplál vissza a Lido. Nem spórolták le a lámpákat, a villany-Cruiser elöl-hátul világít. Hidraulikus fékek állítják meg a kocsit, igazi extra a 13 colos magnézium felni.

Játékszernél nemcsak ára miatt komolyabb a Lido. Ülései állíthatók, szélvédője nem plexi, hanem üveg. Mivel 25 mérföldes sebességgel is szaggathat, biztonsági övvel szerelték fel, hogy a mámorító tempó nehogy bajt okozzon. A végsebesség elég lehet arra, hogy lakó-pihenő övezetben radarozó rendőrök lemeszeljék a hangtalanul suhanó gépezetet.

Mivel a járókelők nehezen érzékelik az elektromos autókat, fontos vonása a Lidónak, hogy tülkölni is lehet vele, ahogy régen mondták. A gyalogosok és az autóstársak körében kiváltott hatást a bal oldali külső és a szintén szériatartozékként adott belső tükörből ellenőrizheti a tulajdonos. A négyüléses autó 4-6 óra alatt tölthető újra, hatótávolsága eléri a 64 kilométert.