A Fiatot nagy reményekre jogosító Stilóból jelenleg tudomásunk szerint három darab van az országban, ezek közül kettő a Fiat Váci úti oktató bázisán található. Ezek az autók még nem a nagyközönségnek szólnak, a bemutató a hazai Budapesti Autószalonon lesz október 17-én. Várhatóan november harmincadika és december másodika között nyílt napon ismerhetik meg közelebbről az alsó középkategóriába felső középkategóriás szolgáltatásokat és extrákat lehozó autót.

Az SPQR. Kft., a legnagyobb hazai Fiat. Lancia és Alfa Romeo márkakereskedés jóvoltából a vezess.hu húsz nappal a hivatalos bemutató előtt hozhatja nyilvánosságra a Magyarországon forgalmazott Stilók alapszereltségét.

Hazánkban az átmenetileg Comfort, Functional és Sport névvel jelölt kivitelekben lesz kapható az autó. A Sport felszereltség az 1.6 és a 2.4 literes benzineshez rendlehető. Comfort fokozatban ezerkettes és ezerhatos benzines valamint 1.9 literes dízel közül lehet választani. Functional változatban a középső benzinmotorok érhetők el 1.6 és 1.8 literrel. A felszereltségi szintek elnevezései még változhatnak az októberi bemutatóig, magyarításuk jelenleg is folyik.

Minden Stilón megtalálható a blokkolásgátló és a kipörgésgátló, a hat légszák, az Isofix gyermekülés rögzítés. Nem számolják fel külön az első elektromos ablakemelőt, az állítható deréktámaszt a vezetőüléshez, a központi zárat. Már az alapváltozat sincs virsli gumikra kárhoztatva, az 1.2 Comfort is 195/65-ös gumikat kap.

Fontos, hogy a felszereltség végleges, már a megadottak szerinti felszereltséggel érkeznek hazánkba az autók.