Az Audi sportmodellekért felelős leányvállalata, a Quattro gmbh. két új modellt mutatott be. Az egyiket az új A6-osból, a másikat az A3-asból alakították ki. A sportosabb modelleket új futóművel, felnivel és belső kiegészítővel látták el. Alacsonyabbra ültették az autók karosszériáját, és a jobb útfogás érdekében keményebb lengéscsillapítókkal párosították az új rugókat.

Az A3-hoz új, kilenc és tízküllős könnyűfém felniket készített a cég, amelyekre 225/45 ZR 17-es gumikat szerelnek. Az A6-oshoz is választható a 9 küllős változat valamint egy sokküllős típus is, de a nagyobb Audin természetesen szélesebb, 235/45 R 18-as gumik biztosítanak nagyobb kanyarsebességet.

A belső tér sportosabbá varázsolásához új háromküllős sportkormányt, szürke hátlapú órákat, valamint bőrborítású, keményen párnázott állítható gerinctámaszú üléseket ajánl a Quattro. Kívánságra Recaro sportülésekkel és vezetői információs rendszerrel is felszerelik az autókat.

A kiegészítők az A3-as esetében az 1.8 literes turbóhoz (150, 180 LE) és az 1,9-es PD TDI-hez (130 LE) rendelhetők meg, míg az A6-os bármely modelljéhez kérhetők.