Először készített komplett tanulmányautót a tetőablakairól, klíma- és fűtőrendszereiről híres Webasto. A “Welcome” névre keresztelt sport-kombi tanulmányon keresztül próbálja illusztrálni a Webasto technikai tudásukat.
A szürke autó felső részére egy hatalmas mozgatható üvegtetőt szereltek. Amennyiben a tető teljesen kinyílik, szinte kabrióvá válik az autó, akkora nyitott felület keletkezik. Mind az első, mind a hátsó ülésen utazók élvezhetik a kabriós érzését, a beáramló szél és a napfény hatására.

Többre is képes a Webasto-tanulmány csodateteje. Az autó néhány másodperc alatt pickup-á alakítható. Amennyiben zárt állapotban van a tető, a hátsó része előrecsúsztatható, majd a csomagtérajtót lehajtva és a hozzá tartozó hátsó üveget az ülések mögött erre a célra kialakított rekeszben elhelyezve könnyedén változtathatjuk meg a Welcome jellegét.

További különlegességekkel is felvértezték az autót, ilyen például a motorháztetőre szerelt “rovarfogó”. A műanyag spoiler nyáron megóvja szélvédőt a nekiütköző bogarak hadától, így csapadék nélküli területen nincs is szükség ablaktörlőre. Hasonlóan egyedi megoldás, hogy két kerékpárt lehet szállítani az autó alatt kialakított rendszerrel.

Természetesen a Webasto klimatizációs technikájával is felszerelték a kombit. Nem hagyományos klímára kell gondolni, hanem állóhelyben működő hűtésre és fűtésre. A rendszer működtethető telefonon keresztül, elég csak a kívánt hőmérsékletet beütni a billentyűzeten, és a klíma megőrzi azt 24 órán keresztül.