Barbie hús-vér nőknél reprodukálhatatlan nádszál derekát kevéssé engedi érvényesülni a tépőzáras overall. A Scuderia Ferrari színeiben hódító szőkeség a Mattel és a Ferrari különmegállapodása révén születhetett meg. Loknijait a sisakba szuszakolva Barbie akár neves pilótákkal is felveheti a versenyt a gyermekek fantáziájában.

A futamok utáni ünneplésen sem kell alulöltöznie a társaságot a száguldó cirkusztól inspirált műanyag babának. Elegáns alkalmakkor talpig bőrben szédítheti a nehézségi gyorsulástól edzett kollégákat Barbie. Öltözékét néhány a kabát ujjára omló szöszi tincs teszi teljessé.

Piros kezeslábasban 50 márka (6400 forint) körüli áron kapható a Barbie. Ennél jóval többe kerül, ha valaki kimenő ruhában szeretne magáénak tudni egy F1-es Barbie-t. Bőr szoknyával, fűzőre emlékeztető felsőrésszel és bőrkabátban 25 000 forintnak megfelelő összegért kapható a figura.

Egyik kezében napszemüveggel, másikban sikkesen a slusszkulcsot himbálva Barbie olyan lendülettel pattanhat be Ferrari roadsterjébe, mint Udo Brinkmann tette azt a Klinika sorozat legszebb képsorain bukókeretes Golfjával.