Az 1999-ben szeptemberében mutatatták be a Bentley Arnage Red Labelt. A “vörös címkés” brit limuzint 6.75 literes, 400 lóerős V8-as motor hajtja. Korábban gyártották egy szolidabb “Green Label” kivitelt is, ám a Bentley vásárlók többsége elégedetlen volt a BMW-től származó 4.4 literes motor 354 lóerős teljesítményével és 570 Nm-es nyomatékával. Ezt a modellt így 2000-óta nem gyártják.

Előfordul azonban, hogy a Red Label keréken mért 400 lóereje sem mindig elég, ezért tervezik egy Black Label kivitel megjelenését is, amibe a Red Label motorját szerelik majd, de legalább 50 lóerős többletteljesítménnyel.

A Red Label-höz képest az átszámítva több mint 12 millió forintos árkülönbségen kívül nem sok változik az autó külső megjelenésén, ám a Bentley szerint a Black Label széria még különlegesebb érzést biztosít a tulajdonosoknak.

Jelenleg a Bentley és a Rolls-Royce modellkínálata azonos alapra épül, de a Bentley gyártja az erősebb motorral szerelt autókat, természetesen más típusnéven. A Bentley Arnage Rolls-Royce testvére a Silver Seraph.

Egyelőre mindkét brit márka a Volkswagen fennhatósága alá tartozik, de jövő évtől a Rolls-Royce-ot a BMW birtokolja majd. A tulajdonosváltással együtt költözik a teljes RR gyár és központ is. A BMW nemrégiben kezdett hozzá az új központ és gyártelep építéséhez az angliai Goodwoodban. Az első teljesen a BMW égisze alatt készülő Rolls-Royce gyártása 2003-ban indul.