A Sziklás Hegység egyik parkolójában sikerült fényképet készíteni a Chrysler PT Crusier egyterű turbómotorral szerelt változatáról. Az egyterű mindenféle álcázás nélkül volt látható, igaz a turbómotoros változatot csak az autó hátulján látható 2.4 turbo és GT felirat fedte csak fel.
A DaimlerChryslernél elmondták, hogy a 200 lóerős motorral hajtott PT Cruiser gyártása legkorábban a 2002-es év végén, vagy 2003 elején kezdődhet meg.

A retro-hullámot meglovagoló Chrysler egyterű forgalmazása tavaly kezdődött meg, és azonnal olyan nagy volt rá az érdeklődés világszerte, hogy a gyártókapacitást évi 310 ezerre emelte a német-amerikai autógyártó, a DaimlerChrysler. A cég ausztriai gyárában július közepén kezdődött meg a PT Cruiser gyártása, évi 50 ezres kapacitással.

Jelenleg a PT Cruiser motorpalettája csupán egyetlen 2.0 literes benzinmotorból áll. Az ősz folyamán kezdik meg az 1.6 literes benzinmotoros változat gyártását, de később 2.2 literes Mercedes dízelmotorral is megvásárolható lesz a PT Cruiser. Mind az 1.6-os benzines, mind a 2.2 literes dízel is elérhető lesz jövő tavasztól a hazai vásárlók számára a kétliteres benzinmotor mellett.

Idén tavasszal bemutatták a PT Cruiser Convertible kabriót is. Igen valószínű, hogy a nyitott tetős egyterű is hamarosan gyártásba kerül.