Más újdonságokkal is jelentkezik az elkövetkező években a PSA konszern oroszlános fele. A legnagyobb újdonságnak minden bizonnyal a Peugeot új zászlóshajó ígérkezik. Az új nagyautó a Peugeot 607-esnél is nagyobb lesz, legnagyobb motorja pedig egy V8-as erőforrás lesz. A Peugeot az S-osztályos Mercedes és a 7-es BMW kategóriájában állíthatja csatasorba a hatalmas Peugeot-t. Bemutatkozása 2004-re várható.

A legnagyobb Peugeot-nál hamarabb fog piacra lépni a 406-os Peugeot utódja, a 407-es. A középkategóriás Peugeot-ról még nem lehet sokat tudni, az azonban biztos, hogy elődjénél látványosabb külső design-t kap, és minden irányba nőni fog. 2003. közepén-végén mutathatják be a 406-os utódját. Annyi nagyon valószínűnek tűnik, hogy továbbra is lesz kombi és kupé a középkategóriás Peugeot-tól. Formája kifejezetten kupésnak ígérkezik a jelenlegi rajzok alapján.

Egy évvel a 406 után a 206 is utódot kap. Az akkorra hat éve piacon lévő kisautót a 207-os váltja le, így nem lesz olyan Peugeot, amelynek nevében a hatos szám megtalálható lenne. Padlólemeze a Citroen C2-vel, a C3-mal és a Peugeot 107-essel lesz közös. Motorterébe minden bizonnyal bekerülnek a Forddal kifejlesztett kis dízelmotorok.