A programok szombaton és vasárnap 9 illetve 10 órakor kezdődnek és 17 illetve 16 óráig tartanak. A gyermekek íjászbemutatóval, arcfestéssel és ügyességi versenyekkel tölthetik az időt. Aki kedvet érez hozzá, az kézműves foglalkozásokon vehet részt, de az Omszki-tó melletti Renault szalonba ellátogató gyermekek tánc-, palacsintaevő-, és lufifújóversenyen is részt vehetnek.

A kevésbé hamvas korosztályt egészségi állapot felméréssel és fittségi teszttel várják a Renault Budakalásznál. Természetesen a felnőtteknek szólnak a születésnapi nyílt hétvégén felkínált próbautak is. Július 7-én és 8-án jópofa kérdésekből összeállított Renault Budakalász totót is szerveznek.

A vidám programok mellett forintra váltható előnye is van annak, ha valaki ellátogat a születésnapi hétvégére. A Renault akciós modelleit kivéve (például Mégane Prima, Alizé típusok) minden autóra érvényes a kamatmentes részletfizetési lehetőség. Már 20 százalékos kezdőrészlettel elvihetők kamatmentes részletre az autók. Természetesen 20%-ot befizetve magasabb szerződéskötési díj mellett lehet csak a kamatmentes konstrukciót választani, de ez még így is jóval kedvezőbb a kamatozó részletfizetési konstrukcióknál. Az euró és forint alapon igénybe vehető kamatmentes finanszírozásban a Mégane valamennyi karosszéria változata és a többi típus is megvásárolható júliusban a készlet erejéig.

A színes programokról telefonon (06-26-540-540, 465-0000) vagy Renault Budakalász honlapján adnak további információt.