– Helló, kislány, nem iszunk valamit?
– Szia, milyen verdád van?
– Tűzpiros, hatalmas motorral, olyan kipufogóval, hogy az eszed elmegy, és maximum ketten férünk el benne. Nincs ellenfele az utakon.
– Ó, csak nem egy Ferrari?
– Nem, egy traktor …de tuning!
– Aham, na szia.

Így lehet csajozni egy traktorral 1
 
Valahogy így képzelem el, mikor bedobja a csajozós dumát a romániai George Iconary, akit Brăila városában mindenki csak a „Guru” néven ismer. A 28 éves srác földműveléssel foglalkozik, van is egy családi gazdaságuk a várostól nem messze, ahonnan természetesen nem hiányozhatnak a föld megmunkálásához szükséges vasak, mint például a traktor. De ezzel a géppel nemcsak szántani vagy vontatni lehet, hanem állítólag csajozni is.
 

Simán elhiszem, hiszen ízlések és pofonok mindig különböznek, ettől szép az élet.

Így lehet csajozni egy traktorral 2
 
„Mindig is nagy rajongója voltam az amerikai rendőrautóknak, és úgy tapasztaltam, hogy az itteni lányok is kedvelnek mindent, ami Amerikából jön. Ez a traktor pedig több mint egy mezőgazdasági vontató, híressé teszi Romániát, ilyen máshol nincs” – nyilatkozta George Iconary.
 
Lelkesedésből nincs hiány a román srácnál, de ha már traktortuning, akkor emlékezzünk vissza Ken Okuyama egyik tanulmányára, amit a japán Yanmar vállalatnak készített.
 
Így lehet csajozni egy traktorral 3

A Yanmar Y-Concept YT01-es Lamborghinire hasonlító idomaival szégyenkezés nélkül állhatnánk meg a szórakozóhelyek parkolójában, hacsak nincs méret- és súlykorlátozás.

Így néz ki, amikor a szántón pózol az YZ01:

 

Sorozatgyártású modell soha nem lett a durván 10 éve bemutatott koncepcióból, de állítólag volt néhány ötlet, amelyet japán, mezőgazdasági vontatókat készítő cégek átvettek a dizájnstúdiótól.