Az Eb-pontversenyt vezető 37 éves szombathelyi pilóta magabiztosan nyerte a szombat délelőtti, első időmérő edzést, majd az első futamon majdnem nyolc másodperces különbséggel diadalmaskodott a másodikként célba érő Sascha Lenz előtt. Harmadikként a hatszoros Eb-győztes Jochen Hahn zárt.

A fordított rajtrács szabályának megfelelően Kissnek a második viadalt a nyolcadik pozícióból kellett kezdenie, de a célba így is másodikként ért be a győztes brit Jamie Anderson mögött. Ezen a viadalon a háromszoros Európa-bajnok spanyol Antonio Albacete lett a harmadik.

Vasárnap a szombatihoz hasonlóan simán nyerte az időmérő edzést Kiss Norbert, így a hétvége harmadik futamát a pole pozícióból kezdhette, majd rajt-cél győzelmet aratott. A háromszoros Európa-bajnoknak ez volt pályafutása 70. futamgyőzelme a sorozatban.

Megint oktatott Kiss Norbert a kamion-Eb-n 1

Négyből három: megismételte a hungaroringi bravúrt Kiss Norbert, egy második hellyel megfejelve.

A címvédő magyar versenyző aztán a hétvége negyedik, a vasárnapi program második viadalán is nyert annak ellenére, hogy a fordított rajtrács szabálya miatt itt a nyolcadik pozícióból startolt.

Kiss Szlovákiában így a négy versenyből hármat megnyert, amivel 32 pontra növelte előnyét az összetett élén: 160 ponttal vezet, míg a második Lenznek 128, a harmadik helyen álló Hahnnak pedig 115 pontja van.

Az Európa-bajnokság két hét múlva, a Nürburgringen folytatódik.