Lakóautók terén bőséges a kínálat, a családi házak árában mért óriási buszoktól kezdve az expedíciós járműveken át a furgonokba építhető, olcsó megoldásokig minden van. A spanyol Yevana terméke az utóbbi kategóriába tartozik, a csomag mindössze 9750 euróba kerül.

Ez nagyjából 3,6 millió forint, de ennyi pénzért természetesen csak a modult kapjuk meg, az autót nekünk kell hozzá beszerezni. Mivel használható állapotú Dacia Dokker már 2,5 millió környékén akad, így 6 millióból összehozható egy igazi páros világjáró célszerszám.

A Yevana a kiegészítőivel ugyanis 4,36 méteren mindent megad, ami ekkora területre beférhet és növeli a komfortot. 32 literes ivóvíztartályt, 31 literes hűtőt, mosogatót, tűzhelyet biztosít utasainak. Ha pedig megunták az evés-ivást, akkor a gázrózsák felett egy teljes értékű ágy varázsolható elő 7 centiméter vastag szivaccsal.

Ez a profi lakókapszula élhető teret varázsol egy Daciába 1 Ez a profi lakókapszula élhető teret varázsol egy Daciába 2 Ez a profi lakókapszula élhető teret varázsol egy Daciába 3 Ez a profi lakókapszula élhető teret varázsol egy Daciába 4 Ez a profi lakókapszula élhető teret varázsol egy Daciába 5