Az MS-RT, a Stormtrak és a Wolftrak után idén októbertől újabb limitált kiadás készül a Ford Rangerből: a Raptor Special Edition a karosszériát vadító versenysávokkal és az utasteret díszítő piros részletekkel csábítja a vevőket.

Még dögösebb a legsportosabb pickup 1
Még dögösebb a legsportosabb pickup 2

Még dögösebb a legsportosabb pickup

Még dögösebb a legsportosabb pickup

Még dögösebb a legsportosabb pickup 18
Még dögösebb a legsportosabb pickup 19
Még dögösebb a legsportosabb pickup 20
Még dögösebb a legsportosabb pickup 21
Még dögösebb a legsportosabb pickup 22
Még dögösebb a legsportosabb pickup 23
Még dögösebb a legsportosabb pickup 24
Még dögösebb a legsportosabb pickup 25
Még dögösebb a legsportosabb pickup 26
Még dögösebb a legsportosabb pickup 27
Még dögösebb a legsportosabb pickup 28
Még dögösebb a legsportosabb pickup 29
Még dögösebb a legsportosabb pickup 30
Még dögösebb a legsportosabb pickup 31
Még dögösebb a legsportosabb pickup 32
Fotó megosztása:

A kizárólag kék, szürke vagy fehér színben megrendelhető Ford Ranger Raptor Special Edition motorházfedelét, tetőlemezét, oldalfalait, hátsó kerékdobjait és hátfalát pirossal szegélyezett, mattfekete dupla sávozással díszíti. Az első vonószemek pirosak, a kerékívtoldatok, a lökhárítók, a kilincsek és a Ford feliratú hűtőmaszk mind mattfekete színűek – a mezei Raptoron ezek a részletek szürkék.

Az utastérben pirossal varrott kormánykerék, műszerfal és ajtókárpit vár, az üléseket bőr borítja, a műszerfalpanel egyedi szürke árnyalatú.

Még dögösebb a legsportosabb pickup 33

A futómű ugyanaz, mint a normál Raptoré, azaz 150 mm-rel szélesebb nyomtáv és 51 mm-rel növelt hasmagasság biztosít remek stabilitást és terepképességeket. Az elöl kettős keresztlengőkaros, hátul több lengőkaros felfüggesztés elemei alumíniumból készültek, az adaptív lengéscsillapítókat a Fox szállítja, a terepabroncsok General Grabber AT3 gyártmányúak.

A hajtás sem változik: 213 lóerős, 500 Nm nyomatékú, 2,0 literes dízelmotor, tízfokozatú automata sebességváltó és terep-üzemmódváltó segíti az előrejutást.

a videó a hirdetés után indul