Nem nyugszik babérjain a Jeep és a Mopar, az FCA cégcsoport tartozék- és tuningrészlege. Ezúttal a Jeep Wrangler megnyújtott alapjaira épülő Gladiator platós kisteherautó kapott kibővített felszereltséget.

A Jeep Gladiator Willys kivitel agresszív mintázatú terepabroncsokat, részlegesen önzáró hátsó differenciálművet és küszöbvédő idomokat kapott, így aki eddig félt volna terepre vinni az autót, mostantól bátran megteheti – főleg, mert a lengéscsillapítókat is robusztusabb darabokra cserélte a gyártó. Az alap hajtásképlet (kapcsolható összkerékhajtás, kétfokozatú terepváltó) változatlan.

Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 1
Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 2

Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup

Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup

Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 10
Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 11
Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 12
Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 13
Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 14
Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 15
Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 16
Fotó megosztása:

A Gladiator Willys tehát többet tud, de ez mit sem ér, ha nem látják rajta az emberek. Ezért speciális matricák és egyedi 17 colos könnyűfém keréktárcsák (fekete-szürke kivitelben) mellett fényes fekete hűtőmaszkot kapott. Az utastérben gumitálcák fogják fel a latyakot és sarat.

Ettől független fejlesztés, hogy a Wranglerhez hasonlóan immár a Gladiatorhoz is rendelhető olyan különleges külső visszapillantó tükör, amelyet az ajtó helyett a karosszériára erősíthetünk fel. Ez azért fontos, mert – akárcsak a Wrangler esetében – a Gladiator ajtajai is leszerelhetők. A tükörszett a felső ajtózsanérra csúszik rá, és a motortér peremébe kapaszkodik.

Még menőbb, még ügyesebb lett a státusz-pickup 17