A holland teherautógyártó, a DAF bemutatta a Unity Editiont, amely mindenhol az adott ország nemzeti színeibe öltöztetve kerül az utakra. A hazai forgalmazó már közzé is tette a magyar kiadás látványterveit, amely nemcsak egyedi színterve, hanem gazdag felszereltsége miatt is vonzó lehet. 

Az Unity Edition az XF nyerges vontatós, valamint alvázas kiviteleinél áll rendelkezésre. A leendő üzemeltetők ezt a nemzeti kiadást a Space Cab és a Super Space Cab elnevezésű fülkével választhatják. A Unity Edition változatokat a briliánsfehér fülkén végigfutó nemzeti trikolórról lehet könnyedén felismerni. A hűtőrácson, a szélvédő alatt, a kabin tetején és a tükörházakon díszelgő nemzeti színű csíkok egyértelműen elárulják, hogy melyik ország az adott teherautó otthona.

Magyar színekbe öltöznek a DAF teherautók 1

Kattints a galériáért!

Bár a különleges kiadás pontos specifikációja piaconként eltérhet, minden esetben alapfelszerelésként magában foglalja a Luxury Air vezetőülést, az alsó fekhelyhez járó 15 centiméter vastag Xtra Comfort matracot, a legfejlettebb légkondicionáló rendszert, valamint a DAF  nagy hűtőrekeszét és a hat hangszórós rádiót. A sofőr maximális  kényeleme érdekében az XF Unity Edition többek között domborzathoz előrelátóan igazodó sebességtartó automatikával (Predictive Cruise Control) és erős MX-motorfékkel is fel van szerelve. 

A DAF a Unity Edition kiadáshoz 3 éves javítási és karbantartási szerződést is kínál. A sofőröknek pedig PACCAR Parts vásárlási utalvánnyal próbálnak kedveskedni a holland márkánál, hogy beszerezhessenek maguknak néhány vonzó és hasznos ajándéktárgyat.