A 2019-es Las Vegasban rendezett SEMA Show-ra készítette ezt a különleges hangulatú lakóautót az Iowa állambeli Davenportban található River City Rods. Alapnak egy 1983-as Chevrolet C30-ast használtak, mely a Silverado elődje. Az autóba egy 5,3 literes LS1 V8-as került, hozzá pedig 4L80E négysebességes automataváltó.

Az ültetésről GSI légrugós felfüggesztés gondoskodik, mely állításuk szerint normál szinten használva kényelmes utazást biztosít. Még akkor is, ha a Brown Sugar-nak (barna cukor) nevezett lakóautó éppen lakóautónak nem igazán használható.

A C30-ason van egy hatalmas doboz, de abban főleg kanapé és hangrendszer és hűtők vannak nagyon sok italnak. Az egészet igyekeztek a 70-es évek stílusában megcsinálni és erre nem csak a beltérnél, de a fényezésnél is figyeltek.

A belső leginkább olyan, mint egy bár. A hordók hangszórókká vannak alakítva és több tévé is van a fedélzetén. Több részen is látható, hogy szembe mentek a lakóautók ésszerű térkihasználásával. Az egyedi Chevrolet lakóautó úgy 30 millió forintot ér.

Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 2