A 2019-es Las Vegasban rendezett SEMA Show-ra készítette ezt a különleges hangulatú lakóautót az Iowa állambeli Davenportban található River City Rods. Alapnak egy 1983-as Chevrolet C30-ast használtak, mely a Silverado elődje. Az autóba egy 5,3 literes LS1 V8-as került, hozzá pedig 4L80E négysebességes automataváltó.

Az ültetésről GSI légrugós felfüggesztés gondoskodik, mely állításuk szerint normál szinten használva kényelmes utazást biztosít. Még akkor is, ha a Brown Sugar-nak (barna cukor) nevezett lakóautó éppen lakóautónak nem igazán használható.

Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 1
Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 2

Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár

Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár

Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 9
Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 10
Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 11
Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 12
Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 13
Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 14
Fotó megosztása:

A C30-ason van egy hatalmas doboz, de abban főleg kanapé és hangrendszer és hűtők vannak nagyon sok italnak. Az egészet igyekeztek a 70-es évek stílusában megcsinálni és erre nem csak a beltérnél, de a fényezésnél is figyeltek.

A belső leginkább olyan, mint egy bár. A hordók hangszórókká vannak alakítva és több tévé is van a fedélzetén. Több részen is látható, hogy szembe mentek a lakóautók ésszerű térkihasználásával. Az egyedi Chevrolet lakóautó úgy 30 millió forintot ér.

Ez az ültetett lakóautó olyan, mint egy menő bár 15