A Space Cabet 1984-ben mutatták be a 3600 szérián. Az akkori fülke a megemelt tetőnek köszönhetően tágasabb belső teret kínált a járművezetők számára. 10 évvel később tovább növelték a kabint, amelyet ezt követően egyszerűen csak Super Space Cab névre kereszteltek. 

A jubileum előtt tisztelegve a DAF piacra dobott egy különleges kiadást Super Space Cab Celebration Edition néven. A XF-ekhez elérhető fülkét kívülről egyedi csíkozásáról lehet felismerni, belső terét pedig konyakszínű bőrborítással dobták fel. A Super Space Cab 12,6 köbméteres utastérrel rendelkezik, tárolóhelyeinek összkapacitása pedig eléri a 925 litert. A kabinban két hálóágy áll rendelkezésre, amelyek közül az alsó 80 centiméter széles és 2,20 méter hosszú. A nagyobb kényelem érdekében extra, 15 centiméter vastag matraccal látták el. 

Konyakszínű bőrbelsővel készülnek ezek a kamionok 1

A különleges kiadású fülke a 4×2 hajtásképletű FT és a 6×2-es TFG vontatóhoz rendelhető. A jármű hajtásához a jövendőbeli megrendelők 450 vagy 480 lóerős Paccar MX-11-es, vagy 530 lóerős MX-13-as motorok közül választhatnak.  A DAF XF Super Space Cab Celebration Edition esetében olyan megoldások is az alapfelszereltség részét képezik, mint a DAF TNR navigációs rendszer, a hátsó falról is szabályozható klímaberendezés, valamint a szokásosnál nagyobb hűtőszekrény. 

Konyakszínű bőrbelsővel készülnek ezek a kamionok 2

A DAF szerint a Super Space Cab népszerűségét jól tükrözi, hogy az XF modellek több mint felét ilyen fülkével rendelték meg. A jubileumi kiadás mostantól minden hivatalos DAF márkakereskedőnél megrendelhető.