Az Advanced RV kifejezetten egyedi megrendelésre készítette ezt a Mercedes-Benz Sprinter-alapú lakóautót, aminek különlegessége, hogy igen kompakt helyre zsúfolták össze mindazt, ami nélkülözhetetlen a kényelmes kiránduláshoz. A rövid, mindössze 366 centiméter tengelytávú Sprintert alakították át. A tulajdonosa kérésére nincs rajta egyetlen ablak sem, így nem igazán tűnik többnek egy furgonnál.

A beltérben pedig minden megtalálható, ami csak szükséges. Belépve rögtön a kis konyhába érkezünk, ahol mosogató, hűtő, mikró és még kávéfőző is van elrejtve. Mellette található a WC és a zuhanyzó, majd következik a kétszemélyes ágy és felette a tárolók. Az ágy alatti területen szintén rengeteg holmi elfér, de az üzemeltetéshez szükséges rendszereknek (nagy akksi, vezetékek, tartályok) is kell a hely. A fedélzeten tévé és wifi felel a szórakoztatásért.

Mindennek megvan a helye ebben a Mercedes lakóautóban 2

A hatalmas tetőrács és a leengedhető fixáló talpak árulkodó részletek, innen azért kitalálható, hogy nem csak egy sima furgon ez a Mercedes Sprinter. A tetőcsomagtartó alatt található a klíma egysége, valamint kamera is.