Mint ismeretes, szombaton Kiss Norbinak sikerült a harmadik helyet megcsípnie Belgiumban, a kamion-Európa-bajnokság második futamán. A kiváló forma vasárnap is kitartott a 34 éves versenyző számára, és rögtön az első futamon összejött a dobogó harmadik foka.  Az első két hely sorsa a német Jochen Hahn és a cseh Adam Lacko között dőlt el. Bár a dinamikus rajtnál egy vonalból indulhattak, Hahn már a futam első körében átvette a vezetést. A német versenyző végül 23:54 perces idővel futott be, üldözője pedig néhány tizedmásodperccel később. 

A vasárnapi első futam rendkívül szorosra sikeredett, hiszen harmadikként Kiss Norbi ért be a célba, egy másodperccel lemaradva Adam Lacko mögött. A negyedik helyet az évről-évre egyre jobb formában autózó Steffi Halm szerezte meg, ötödikként pedig Kiss Norbi egykori csapattársa, a Hungaroringen idén futamgyőzelmet elérő André Kursim futott be. 

A második futam viszont már az 54 éves veterán spanyol kamionversenyzőről, Antonio Albacetéről szólt, aki idei második futamgyőzelmét könyvelhette el. Albacete 5,2 másodperccel volt gyorsabb a célnál üldözőjénél, André Kursimnál. Kiss Norbi a negyedik helyen futott be a kockás zászlónál, közvetlenül René Reinert mögött. Kisebbfajta szerencse azonban, hogy végig tudta csinálni a futamot, ugyanis az elején Adam Lacko hátulról telibe találta és míg a Mercedes-Benz sértetlen maradt, addig a cseh pilóta Freightlinerje nem tudta folytatni a futamot fékproblémák miatt. 

A kamion-Európa-bajnokság idei sorozatából még egy francia és egy spanyol versenyhétvége van hátra. Kiss Norbi jelenleg az összesített tabella ötödik helyét foglalja el 156 ponttal. Reálisan nézve még nem elérhetetlen a dobogó harmadik foka, azonban ehhez a negyedik helyen álló Steffi Halmot (157 pont) és a harmadik Adam Lackót (178 pont) kell megelőznie.