A Mercedes-Benz már egészen távol áll a haszonjárművektől a V-osztállyal. Bár az alapok közösek, a beltér alapvetően jóval kényelmesebb és személyautósabb. Sokan jobban kedvelik az ilyen kisbuszokat, mint a hagyományosabb luxuslimuzinokat. A Brabus is tudja ezt, ezért a sok száz lóerős szörnyetegek mellett kezelésbe vették a V 250 d-t is. Leginkább a belsejét.

Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 1
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 2

Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza

Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza

Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 12
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 13
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 14
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 15
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 16
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 17
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 18
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 19
Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 20
Fotó megosztása:

Kívülről csak néhány apróságot érintettek, pár dekorelem és négy kipufogócső jutott a V-osztályra, de a beltér igazán fényűző lett. Mindent steppelt, vajszínű bőr borít, a tetőkárpit pedig alcantara. Az ülések jóval kényelmesebbek, különösen a harmadik sorban. A fedélzeti rendszerek tabletről irányíthatóak, a pohártartókban meleg vagy akár hideg marad az ital. A fedélzeti tv 21,5 colos képátlójú és az interneten kívül PlayStation 4 Slim gondoskodik a szórakoztatásról.

Eszméletlen drága a Brabus luxusbusza 21

A V 250 d Brabus tuningos változata több mint 230 lóerős, így a négyhengeres turbódízel 8,8 másodperc alatt gyorsítja 100-ra a luxusbuszt. A legfájdalmasabb azonban az ára, a Brabus V-osztályért 95 millió forintnak megfelelő összeget kérnek.