Jason Statham kétségtelenül látványosan tudta lerúgni a kupakot a vizespalack-kupak kihívás keretében, de amit Angelica Larsson csinált nemrég, az még ennél is profibb. A szőke, kék szemű szépség jelenleg 140 ezer követőnél jár Instagrammon és nemrég új Youtube-csatornát is indított. Oda töltötte fel legújabb videóját, amelyben homlokrakodóval teljesítette a vizespalack-kupak kihívást.

A 153 centiméter magas hölgy – aki tavaly interjút adott a Vezessnek – nem mulasztotta el bemutatni vlogjában az előkészületeket, így többek között azt sem, hogyan csekkolja le az olajszintet, valamint azt, hogyan indítja be a 12 tonnás monstrumot. A kihívás teljesítéséhez természetesen le kellett cserélni kotrókanalat raklapvillásra, hiszen ezzel végezhető el a műanyag palack kupakjának eltávolítása.

Úgy választja el a kupakot az üdítős palacktól ez a lány, ahogyan senki más 1

Egy kicsit koszos lett a keze.

Mikor már minden készen állt, akkor a hölgy pólóban és miniszoknyában beszállt a keresztnevét viselő, plüssmackós Volvo homlokrakodóba és egy benzinkút parkolójában bemutatta milyen, amikor valaki nagyon érzi a járművet. Persze, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy édesapja régóta ilyen járművekkel keresi a kenyerét, ezért Angelicának már tinédzser kora óta volt lehetősége gyakorolni a különféle munkagépekkel a családi házuk mögötti területen. Ettől függetlenül is elképesztő teljesítmény, hogyan választja el a kupakot a műanyagpalacktól.

A művelet elsőre nagyon könnyűnek látszik, de azért neki sem sikerült elsőre. Volt olyan, amikor csak súrolta a kupakot a villával és arra is volt példa, hogy egyszerűen elment a palack mellett az eszközzel. Angelicának nem ez volt az első ilyen trükkje, ugyanis nemrég egy villás targoncával is teljesítette a vizespalack-kupak kihívást. Kíváncsian várjuk a következőt!