Egy japán mondás szerint „szegény az, aki nem tudja, mikor elég”. Nos, úgy tűnik, hogy „Aki a kicsit nem becsüli, nagyot nem érdemli” elven fenomenális kempingautót építettek egy fehér Suzuki Jimnyből. A mindössze 3,39 méter hosszú terepjáró nem kifejezetten számít olyan járműnek, amiben bárki szívesen eltöltene egy hosszabb éjszakát. Egy trükkös megoldásnak köszönhetően azonban 1,80 méter hosszú, kétszemélyes ágy alakítható ki a belsejében. Ez már mindjárt szívderítőbben hangzik!

Ebben a Suzukiban akár ketten is alhatnak egyszerre 1

Mindez három, méretre szabott, műbőr matracnak köszönhető, amelyek pontosan úgy töltik ki a hátsó ajtóküszöb és a műszerfal közötti részt, ahogyan azt kell. Persze, mindez nem lenne lehetséges a teljesen síkba lehajtható ülések nélkül, amelyek jó alapként szolgálnak a pillanatok alatt összelegózható ágyhoz. A komfort fokozása érdekében a csomagtérbe egy kisebb szekrényt is beépítettek, amely elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy reggelizőkészlet.

Az alváshoz szükséges privát szféra biztosításához pedig a Jimny valamennyi ablakfelületére sötétítők állnak rendelkezésre, amelyek használaton kívül, összehajtva, meglehetősen kevés helyet foglalnak. A matracok is könnyen és egyszerűen tárolhatók a csomagtartóban, ezért biztosan marad hely némi más személyes holminak is.

Ebben a Suzukiban akár ketten is alhatnak egyszerre 2

A speciális Jimnyt egy japán kereskedésben árulják, de az is lehet, hogy már lecsapott valaki a jobbkormányos terepjáróra. A modellre szabott hálócsomagot azonban bárki megrendelheti magának, ha ilyen Jimnyt vásárol.