A Renault Trucks  úgy döntött, hogy sűrűbbé teszi használtteherautó-hálózatát Kelet-Közép-Európában. Ennek fényében a Budapest mellett található Biatorbágyon megnyitotta új központját. A telephely feladata kifejezetten a használt járművek értékesítése Magyarországon, valamint a környező országokban.

A járműcenter körülbelül 5000 négyzetméteres területen helyezkedik el és jelenleg egyelőre 4 munkatársat foglalkoztat. A kínálatban található teherautókhoz 1 év vagy 120 ezer kilométeres garanciát biztosítanak, mely előre tervezhető költségszintet jelent a flotta üzemeltetőjének a motor, a sebességváltó és a híd meghibásodása esetén. A garancia egész Európára kiterjed és tartozik hozzá egy assistance szolgáltatás is.

A Renault Trucks használtjármű-centrum azoknak az ügyfeleknek lehet fontos, akik közvetlenül a gyártótól kívánnak járműveket vásárolni, kiterjedt garanciális megoldásokkal. A márka azt ígéri, hogy a centrumban kínált teherautók problémamentes és gazdaságos működést fognak biztosítani üzemeltetőik számára.