Amerikában, Japánban vagy éppen Mexikóban nem ritka látvány az erőteljesen díszített kamion, de Finnországban nem minden nap suhan el az úton egy hatalmas, lila, mintákkal teleszórt nyerges vontató. Pedig Kuljetus Auvinen nem kiállításokra hordja a merész gépet, hanem gabonát és hasonló dolgokat szállít a kamionhoz passzoló tartályokban. Ahogyan említettük, a kamiont lilára festették, erre az alapra kerültek fel airbrush technikával a különböző motívumok és képek, többek között a színész Danny Trejo arcképe a fülke oldalára.

A fehér oldalfalú gumikon és küllős hatású kerekeken guruló Mercedes Actros 2663-ast 6000 munkaóra alatt varázsolták ilyenre és 146 millió forintnak megfelelő összeget költöttek rá. Mindenképp szokatlan ötlet, de a vállalat vezetője jónak találta a különleges kamion ötletét és, ha már a hosszú ideje nála dolgozó sofőr így érzi jól magát, akkor ennek nem állt az útjába, hiszen a jó munkaerőt meg kell tartani.

Hihetetlenül néz ki ez a kamion, amit tényleg szállításra használnak 2Hihetetlenül néz ki ez a kamion, amit tényleg szállításra használnak 3