A Slavorum szúrta ki azt a képet a közösségi médiában, amely egy háromajtós autóbuszt ábrázol. A kommentek szerint a járművet Szófiában kapták lencsevégre. Első ránézésre egy alacsony padlós, Scania városi autóbusznak tűnik, azonban jobban szemügyre véve a dolgot kiderül, hogy tulajdonosa szörnyű tettet hajtott rajta végre.

Az első és a harmadik utasajtó helyett egy-egy lakóépületekben használt ajtót építettek be. Az eredmény nem lett tökéletes, ugyanis a harmadik ajtónál, a kerék felőli oldalon láthatóan bevág egy kicsit a szél. Ott volt valaha az egyik munkahenger, mely gondoskodott az egyik ajtószárny nyitásáról és csukódásáról. Persze, az is lehet, hogy még nem érkezett meg az ebay-ről a púrhab.

Azt senki nem tudja, ki lehet az autóbusz tulajdonosa. Nem tudni, hogy magán vagy állami üzemeltető használja-e. Az biztos, hogy többször látják felbukkanni a bolgár fővárosban az Obeyla metrómegálló környékén. Elképzelhető tehát, hogy rendszeres, menetrendszerű utasszállításra is használják. Ebbe viszont bele se merünk gondolni.

Bulgáriában nem ismeretlen fogalom a sufnituning a buszok terén. Szófiában például az Ikarus 280T buszok frontrészét alakították át úgy, hogy azok inkább a Mercedes Conectókra hasonlítottak.

Fotó: Vita Kirilova