Aki vásárol egyet a Volkner Performance S modellből, annak arról is döntenie kell, hogy milyen kocsi utazzon a lakóautóval. Nem kell vontatni, a járgány aljában ugyanis egy garázs is található. A legújabb azaz az S modell esetében épp egy i8-at rejtettek bele, de a McLaren SLR-t, Ferrari 458-ast, Mercedes-Benz SLK-at vagy egy MINI-t is elnyel.

Bár egy 12 méter hosszú, 3,5 méter magas és 2,5 méter széles monstrumról beszélünk, ezt nem igazán családoknak szánják, sokkal inkább két főnek. A vezetőfülke mögött következik a nappali, majd a konyha, a fürdőszoba, végül pedig a háló. A nagyobb kényelem érdekében álló helyzetben az oldalfal kintebb csúsztatható.

Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 1
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 2

Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk

Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk

Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 19
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 20
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 21
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 22
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 23
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 24
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 25
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 26
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 27
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 28
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 29
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 30
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 31
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 32
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 33
Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 34
Fotó megosztása:

A Mercedes vagy Volvo alvázra épített járgányba 430-460 lóerős motorok kerülnek. Az össztömeg eléri a 18 tonnát.  B kategóriás jogsival itt nem rúgsz labdába

Mint a cég vezetője Stephanie Volkner elárulja: „Az ügyfeleink általában nagyvállalatok vezetői. Szabadon akarnak utazni. Akkor akarják eldönteni, hogy hova mennek, amikor elindulnak és nem előbb. A saját, nagyon személyes közegükben akarnak élni”

Ezzel a menő lakóautóval azonnal indulnánk 35Listaárról itt nehéz beszélni, hiszen minden egy lakóautót az ügyfél igényeinek megfelelően alakítanak ki. Ez nemcsak az anyagokra, burkolatokra vonatkozik, de még a fürdőszoba és konyha elhelyezésére is. Ennek persze megvan az ára, 450-500 milliót kóstál egy Volkner Performance S és ebben nincs benne a garázsban tartott kocsi ára.