Kiss Norbi élete versenyére készül a Hungaroringen 1

Kaja, pia, szex, edzés és szimulátorozás. Sok minden befolyásolhatja egy pályája csúcsán járó autóversenyző teljesítményét.

Az e heti csehországi futamot követően szeptember 5-6-án Kiss Norbert végre hazai pályán növelheti előnyét. “Amikor a kamionversenyzést 2011-ben elkezdtem, az volt az álmom, hogy egyszer hazai közönség előtt versenyezzek. Úgy érzem, hogy a 4 év kemény munka és az Európa-bajnoki cím is hozzájárult, hogy végre mindez megvalósulhasson. Szeretném, ha én is hasonló közönség előtt versenyezhetnék mint 25 évvel ezelőtti futamon Krasznai János, ezért fontosnak tartom a verseny népszerűsítését” – jegyezte meg az Oxxo-csapat Európa-bajnok versenyzője, akivel a Vezess.hu a felkészülési időszak alatt készített interjút.

Kiss Norbert a felkészülés alatt sokat tett azért, hogy megköszönje a szurkolók támogatását. Többek között felvállalta, hogy azokat a jegyeket, melyeket a kissnorbi.com oldalon keresztül vásárolnak meg, saját kezűleg, egyenként dedikálja.

Tudom, hogy nem csak a versenyen kell 100 százalékos teljesítményt nyújtanom, hanem azt megelőzően is. A nyári fizikális felkészülésben helyet kellett szorítanom a kamionverseny, mint sportág és azon belül is a mogyoródi futam népszerűsítésének” – jegyezte meg a magyar pilóta. Hozzátette: bízik abban, hogy a Hungaroringen rendezendő versenyhétvége a Forma-1-hez hasonló sikerszériát és népszerűséget érhet el, valamint hogy a nürburgringi és Le Mans-i hétvégével egyenrangú fesztiválhangulatot teremt meg szeptember 5-6-án.

Kiss Norbert múlt héten Darázsi Zsolttal hangolt a Kamion Európa-bajnokság hazai futamára a Groupama Tanpályán, ahol egy játékos, de különleges vezetéstechnikai képességet igénylő megmérettetésen vettek részt ott, ahol két hét múlva már az 1100 lóerős versenymonstrumok szabadulnak el. “Számomra hazai közönség előtt győzni a Hungaroringen felér egy újabb bajnoki címmel. Nagyon bízok benne, hogy a csapatnak és természetesen a szurkolóimnak a magyar futamon meg tudom hálálni azt a sok mindent, amit tőlük kaptam” – tette hozzá a címvédő.