A száguldó cirkusz elképesztő háttértechnikát követel meg, ezért nem csoda, hogy a Red Bull Racing istállójának akkora teherautó-flottára van szüksége, melyet egy kisebb fuvarozási vállalat is megirigyelne. Sebastian Vettel ex-, és Daniel Ricciardo jelenlegi csapata nemrégiben hét darab vadonatúj, T520-as típusú Renault nyergesvontatót vásárolt. A döntéssel a csapat megerősítette a francia céggel történő együttműködését, hiszen a versenyautókhoz a Renault szállítja a motorokat is.

A hét darab nyergesvontató hét konténert vontat ezentúl keresztül Európán, hamarosan éppen a Magyar Nagydíj miatt. Ezek a konténerek gyakorlatilag a Red Bull Racing istálló meghosszabbított bokszutcájaként funkcionálnak. Az úgynevezett Red Bull Racing Tree House szervizekből és irodákból áll, melyek minden versenyre elkísérik a csapatot Európában. A négy mobilszerviznek berendezett pótkocsi nemcsak a klasszikus szerszámokat tartalmazza, hanem például 3D nyomtatót is szállít annak érdekében, hogy azonnal pótolni lehessen egy-egy alkatrészt. A másik három pótkocsit mobil irodának használják, melyek összesen 35 személy befogadására alkalmasak.

Új kamionokat kapott Vettel excsapata 1
Új kamionokat kapott Vettel excsapata 7 Az istállónál forgalomba álló T520-as nyergesvontatók magas felszereltséggel rendelkeznek. A Renault Trucks 13 literes, 520 lóerős, Euro 6-os környezetvédelmi kibocsátású motorokkal szerelte a teherautókat, melyeket tágas, 2,05 méteres belmagassággal rendelkező kabinokkal láttak el. A sebességváltás megkönnyítése érdekében a Red Bull Racing istállója automata, Optidriver váltókat rendelt, Voith lassítófékekkel.

A Red Bull Racing jelenleg a negyedik a csapatversenyben, a versenysorozat július 5-én folytatódik a Brit Nagydíjjal Silverstone-ban.