A harminchét éves Greg Plitt arcát és fizikumát rengetegen ismerhették fitneszújságok oldalairól, hirdetésekről: az amerikai testépítő nem csak modellként, hanem motivációs előadóként is népszerű volt a testformálás világában.
Plitt előszeretettel edzett (illetve forgatott edzésvideókat) vasúti környezetben, és amikor kiderült, hogy a sportoló múlt szombaton tragikus vonatbalesetben elhunyt, először mindenki arra gyanakodott, hogy véletlenül tévedt a sínekre.


A rendőrség azonban visszanézte a férfit elgázoló vonat vezetőfülkéjében elhelyezett kamera felvételeit, és megdöbbentő dolgot láttak: a filmen jól látszik, hogy Plitt állva várja a közeledő szerelvényt, majd megfordul és elkezd rohanni. A felvételen egyre csökken a távolság a vonat és a sportoló között, majd a férfi hirtelen eltűnik a képről – ez volt az a pillanat, amikor a menetrend szerint közlekedő elővárosi szerelvény halálra gázolta.
A legújabb információk szerint a fitneszguru egy energiaital reklámfilmet forgatott. A nyomozók számos üres italos dobozt találtak a nyomozók, akik a stáb egyes tagjaitól kapott információk alapján azt feltételezik, hogy Plitt élőben szerette volna demonstrálni, mennyi plusz energiát ad neki a készítmény.
A stábnak állítólag nem volt forgatási engedélye.
Egy ukrán pár a vasúti síneken kezdett szeretkezni, de nem vették észre, hogy közeledik a vonat…

Versenyt futott a vonattal, veszített 3