A Camion Truck&Bus haszonjármű szaklap immáron 19. alkalommal hirdetett meg olvasói között a szavazást, melyen a különböző kategóriákban induló pályázók ismét elnyerhették az “Év haszonjárműve” díjat. Ezen az itthon piacvezetőnek számító Volkswagen Caddy, az egymást követő években már tizenegyedszer lett első a 2,5 tonna alatti járművek kategóriájában.

A magazin pályázatán ezúttal a Caddy Cross 2.0 CR TDI DSG 4Motion felszereltségű változat volt az olvasóknál a legkedveltebb. Ez az autó Viper Green fényezésével tűnik ki a Caddy széria tagjai közül. A küszöbök és a lökhárító ezüst betétei pedig erősítik off-road megjelenését, míg a hátsó lámpatestek sötétebb tónusuk miatt már-már városi terepjáró érzést nyújtanak.

A Volkswagen a terepjáró és pick-up kategóriában is bezsebelt egy elismerést. A gyártó sorrendben a negyedik alkalommal lett győztes az Amarok, melynek CANYON Tiptronic 2.0 TDI 4Motion felszereltségű változata nyerte el az első helyezettnek járó díjat.  Ez a típus nemrég került a hazai piacra és az első példány már vevőre talált Magyarországon. Az autót narancsos-pirosas fényezése, a sötétített fényszórók, a tetőre épített fényszóró-sor, a bőrkormány és a bőrülések emelik ki az átlag pick-upok világából.