Tökéletesen indult a szombati nap Jaramában Kiss Norbert számára, ugyanis az Oxxo-csapat pilótája bizonyult a leggyorsabbnak mindkét szabadedzésen. A magyar versenyző megnyerte az időmérőt is, így a pole-pozícióból rajtolhatott az első futamon. Kiss Norbert a jó rajt után meglépett üldözői elől, végig magabiztosan és hiba nélkül autózott az élen. Az 1500 lóerős MAN versenygép gumijai azonban gyorsan koptak, ami miatt némileg csökkent az előnye, de a mögötte autózó Hahn egyszer sem tudta őt támadni az első helyért. Norbert így sima rajt-cél győzelmet aratott, Hahn és Albacete előtt.
A Oxxo-csapat másik magyar pilótája, Major Benedek az időmérőn kilencedik lett, és a futamon is tartotta ezt a pozíciót, de a közepe felé elfolyt a szervó olaja, ezért fel kellett adnia a versenyt. A második futamnak a tizenéves versenyző az utolsó helyről, egyenesen a bokszutcából vágott neki, mivel a két verseny közötti idő alig volt elég a szereléshez. A nehézségek ellenére Benedek a 22. helyről egészen a 12-re tudott feljönni, ahol még Bösigert támadta, de őt már nem maradt ideje megelőzni.
Kiss Norbert a második futamon érvényes rajtsorrend értelmében a nyolcadik helyről rajtolhatott. A pilóta rögtön elment az előle induló Albacete mellett, majd kikerülte az összeakadó Bösiger-Vrsecky párost és harmadiknak fordult az első kanyarban. Egy szerencsétlen ütközés következtében azonban a magyar versenyző versenykamionját kitolták a kavicságyba, majd amikor már éppen visszajött volna, még egyszer nekimentek. A futam végére azonban ötödik lett, ami jó eredménynek tekinthető.

Szombati első futamos győzelmével Kiss Norbert ledolgozta hátrányát és jelenleg az élen áll Albacetevel együtt. Mindkettőjüknek 323 pontja van, mögöttük pedig Hahn következik 318 ponttal. Mára is hasonló tervvel készül az Oxxo-csapat, tehát meg kell nyerni az időmérőt, valamint az első futamot, majd a másodikon két rivális környékén befutni és akkor pár pont előnnyel utazhatna a magyar istálló Le Mans-ba.