A nagy-britanniai Worchester belvárosában szűk utcákon osztoznak a gyalogosok és a járművek. Reggel 10 óra után ki van tiltva innen a forgalom, addig azonban életveszélyes a közlekedés, amint azt most ez a tragédia is mutatta. 

Egy szemtanú elmondása szerint kettő kukás kocsi dolgozott az utcában, egymás mögött álltak. Az áldozat, egy idős hölgy, alighanem azt hihette, hogy csak parkolnak, mert megpróbált elmenni a két jármű között. Ez egyik azonban pont abban a pillanatban indult el, és maga alá gyűrte. 
“Szerintem a sofőr nem is látta a nénit” – mondta a környékbeli boltos, aki üzletéből nézte végig a tragédiát. “Nem hinném, hogy az ő hibája volt, de nagyon megviselte az eset.” 
A helyszínre érkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, kezelésre szorult ugyanakkor tucatnyi gyalogos, akik sokkot kaptak a halálos baleset látványától. 
A haszonjármű vezetőjét letartóztatták, mivel ilyen esetben ez normál eljárás, munkáltatója teljes mértékben kiállt a “megbízható, lelkiismeretes” vezető mellett. 
A 69 éves áldozatot nem nevezték meg, de személyazonosságát sikerült megállapítani, családját értesítették.