A nyári szünet után a csehországi Mostban folytatódott a FIA Kamion Európa-bajnokság. A Oxxo-csapat pilótája, Kiss Norbi mindkét pénteki szabadedzést megnyerte, Major Benedek viszont mindkettőn kormányszervó-gondokkal küzdött, így számára inkább a szerelésről és a beállításokról szólt a pénteki nap. Az időmérőn Norbi volt a leggyorsabb, így övé lett a pole pozíció, a 17 éves versenyző pedig a nyolcadik helyen kvalifikálta magát az első futamra.

Az első futamban a rajt utáni előzésekben Major Benedek összeütközött a német Reinerttal, ami után a szintén német Steffi Halm hátulról felugratott a kamionjára. A két nagy ütközés miatt komoly károk keletkeztek a magyar kamionban, így a piros zászló után nem tudott elrajtolni. A tinédzser pilóta ezért visszagurult a sátorba, hogy a második futamra rendbe hozzák a szerelők a versenykamiont. Sajnos nem sikerült mindent megcsinálni, így bár felállt a második futam rajtrácsára, a kormánymű olajszivárgása miatt Major Benedeknek ismét ki kellett állnia.

Az első futamot háromszor rajtoltatták el, mivel az első kettő startnál olyan balesetek történtek, ami miatt piros zászlóval kellett leinteni a versenyt. Kiss Norbi mindegyik rajtot szépen hozta, így harmadszor is simán jött el üldözői elől, végig magabiztosan vezetve öt másodperces előnnyel nyerte meg az első futamot, mögötte a német Hahn és a spanyol Albacete végeztek még a dobogón.

A második futamban Kiss Norbi a fordított rajtrács miatt a nyolcadik helyről indult, ahonnan egészen a hatodik helyig jött fel, de ott már Hahn feltartotta. Bár Albacete egészen a második helyig ment előre, Norbi nem akart belemenni kétes kimenetelű előzésbe, hiszen ha nem sikerül tisztán előznie, csak baj lett volna belőle, ezért türelmesen várt egy jó lehetőségre. A lehetőség el is jött, de amikor már Hahn mellett volt, Reinert ráhúzta a kormányt, így Norbi inkább elvette a gázt, hogy elkerülje az ütközést. Hahn visszaelőzte őt, végül maradt a magyar pilóta a hatodik helyen.

Kiss Norbi szombati napja tehát sikeres volt, teljesítményével még az Európa-bajnokságot is vezette, igaz előnye csak 1 pont volt Albacetevel szemben. A vasárnapi második futamon a magyar versenyző azonban az élről kiesett kormánytörés miatt, Major Beni pedig megpördült a pályán, így visszaesett a mezőny végére, ahonnan csak a 16. helyig tudott feljönni.