Minden bizonnyal mindenkinek leesne az álla, ha valaki egy ilyen, Flexible Starliner típusú busszal gurulna be egy magyarországi kempingbe. A jelenet azonban meglehetősen elképzelhetetlen, de nem csak azért, mert a jármű eredeti tulajdonosa Dél-Karolinában (USA) él, hanem azért is, mert ebből a járműből nem sok létezik lakóbuszos kivitelben. Az 1957-ben gyártott buszt kívülről korhű állapotban újították fel, utasterét viszont jócskán átszabták. A munkálatok során kivették az üléseket és helyükre minikonyhát, hálószobát, fürdőszobát és társalgót építettek.

A kényelem fokozása érdekében mind a vezetőülést, mind pedig az első ajtó mögött található ülőalkalmatosságot kényelmes, műbőrborítású fotelre cserélték. A minikonyhában tűzhely, főzőlap, valamint mosogató és egy beépített hűtőszekrény is helyet kapott. A társalgóban pedig egy kisebb étkezőasztalt is beszereltek.

A jármű középső részében pedig fürdőszobát alakították ki, melyben WC, mosdókagyló és zuhanyfülke is van. A busz hátsó terébe  hálófülkét építettek, melyben két, egymástól éjjeli szekrénnyel elválasztott ágy található. A privát szféráról egyéb iránt a hangulatos, elhúzható függönyök gondoskodnak, melyek az egyszerű nyaralók romantikáját is megidézik.

Retró luxusbusz két személynek 2 A Starliner modernizálásánál arra is ügyeltek, hogy az eredeti borítások összhangban legyenek a 21. századi megoldásokkal. Ennek köszönhetően az utastér némiképp art décósra sikeredett, de szerencsére mindez inkább csak hozzátesz az amerikai életérzéshez, mintsem, hogy elvenne belőle.

A felújítás során a jármű szívét Cummins turbófelöltős dízelmotorra cserélték, melyhez automata sebességváltó csatlakozik. Mindemellett a Starliner független torziós rugózást kapott, így a rosszabb minőségű utakon sem harapják el a nyelvüket az utasok. Az amerikai tulajdonosa most árulja a járművet, melyért közel 54 millió Forintnak megfelelő összeget kér.