Egy csattanást, majd nagy robajt hallottak a szomszédok, és amint elült a por, egy hatalmas teherautó feküdt a ház udvarán – alatta a harmincéves édesanyával. 

A borzalmas baleset az ausztráliai Wahroongában, Sydney külvárosában szerdán délután öt óra körül történt. A harminc éves Priya Muthu éppen házuk átépítését felügyelte, karjában tartva négyéves kisfiát, amikor a lejtős telek felső végében húzódó úton elszabadult, legurult, majd felborult egy földdel és törmelékkel megrakott, billenőplatós teherautó. 
Kamion gázolta el a gyermekével játszó anyát 1
Kamion gázolta el a gyermekével játszó anyát 2

Kamion gázolta el a gyermekével játszó anyát

Kamion gázolta el a gyermekével játszó anyát

Kamion gázolta el a gyermekével játszó anyát 5
Kamion gázolta el a gyermekével játszó anyát 6
Fotó megosztása:
Kamion gázolta el a gyermekével játszó anyát 7
Az asszonynak esélye sem volt a menekülésre; túlzás nélkül csoda viszont, hogy gyermeke csupán az arcán sérült meg enyhén: a kisfiút már másnap kiengedték a kórházból. 
A teherautó 67 éves sofőrje a baleset pillanatában nem tartózkodott a gépkocsiban; a legutóbbi hírek szerint együttműködik a rendőrséggel, és segíti a nyomozást. Gépjárművét a műszaki vizsgálat idejére lefoglalták.
A szomszédok szerint hetek óta építkezés folyt a telken, folyamatosan ki-be jártak a nehéz teherjárművek az út szintje alatt fekvő ingatlanra. 
A teherautót végül két kamionmentő emelte ki a mélyből; a jármű elszállítása és az alá szorult holttest kiszabadítása mintegy hét órán át tartott.