Egy rövid mondattal tudnám összefoglalni a képen látottakat: “Jó csinálod!”. Lehetséges, hogy a családfő volt az ötletgazda, hiszen abba senki nem gondolt bele, hogy a kempingben vagy a természet lágy ölén ki fog elmenni reggeliért, és főleg hogyan? Mikor azonban apának ez bevillant, már pattant is fel anya beváráslókocsija hátulra. Zseniális! 
De aki megteheti, magasabb szintre is emelheti a dolgot a 446 millió forintot érő lakóbusszal (lentebb láthatjátok), aminek az aljában szupersportautónknak is van hely. 
Ilyen egyszerűen működik a dolog


A Volkner Mobil Performance buszban hűtő- és fagyasztószekrény, mosogatógép, mikrosütő, Bose-Dolby házimozi-rendszer és egy süllyeszthető tévé is van, a bőr ülőgarnitúráról nem is beszélve. A csak rendelésre gyártott busz elkészítése egy évet vesz igénybe. 
“Cégünk filozófiája a legmagasabb szintű luxust testesíti meg, a buszt egy kerekeken guruló otthonnak terveztük” – nyilatkozta anno a vállalat tulajdonosa, Stephanie Volkner.
Lakókocsival is királyként! 3
Olvasd el a Ford Mustang 50 évét összefoglaló anyagunkat is, nem találsz ennél igényesebb történelmi összefoglalót, ezt garantáljuk! KATTINTS A KÉPRE!

Lakókocsival is királyként! 4