Hotelbuszként született újjá egy 1982-ben gyártott MCW Metrobus DR102/12 típusú emeletes busz. A zöldre mázolt jármű tavasszal foglalja el végleges helyét, februárban viszont még ingyenesen megtekinthető lesz az angliai Brightonban, az óceán partján. A különleges hotel összesen hat fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, mely jól felszerelt konyhával, kandallóval, tágas előszobával, vécével és zuhanyzóval várja vendégeit.

Az egykoron városi utasszállításra használt autóbusz emeletén három hálószoba található, ezek egyikében egyszemélyes priccs, a másik kettőben pedig kétszemélyes franciaágy áll a vendégek rendelkezésére. Ugyancsak az emeleten, a jármű elején a hotelbusz tervezői olyan pihenőhelyet alakítottak ki, ahonnan egy pohár borral a kézben zavartalanul élvezhető a csodás tájra nyíló kilátás.

A szobákhoz ingyenesen biztosítják a törülközőket, a tisztálkodószereket, valamint a forró italok, így a kávé, tea fogyasztása után sem számolnak fel díjat. A hotelbuszban felszolgált ételekhez pedig a helyi termelőktől szerzik be az alapanyagokat, ennek köszönhetően az itt eltöltött napok alatt friss és autentikus étkeket fogyaszthatnak a vendégek. Hideg idő esetén a kandallóhoz plusz fa is igényelhető, emellett pedig jól viselkedő kutyák elhelyezésére is van lehetőség igaz, ezért plusz 10 fontot kérnek egy éjszakára ebenként.

A nagy zöld hotelbusz 2 A “Biggreenbus” vagyis a nagy zöld busz a természet lágy ölén, egy betonötvényen várja majd a vendégeket, éjszakát foglalni a hotel weboldalán lehet április elsejétől.