Zaporizzsját (régi nevén Zaporozsjét) eddig leginkább a városban gyártott és arról elnevezett NSU-utánérzésről ismertük, mostantól azonban ez a tragikus kimenetelű kaland is a település Google-értékét gyarapítja. 

Történt tehát, hogy a harminc-valahány éves nő és negyvenéves párja egy buliból hazafelé sétálva, erősen módosult tudatállapotban úgy döntött, kell egy kis kaland, ezért leheveredtek az útjukba eső sínpárra, és – amennyire a bennük dolgozó alkohol engedte – heves szeretkezésbe fogtak. 
A síneken szexeltek, de jött a vonat… 1
A síneken szexeltek, de jött a vonat… 2

A síneken szexeltek, de jött a vonat…

A síneken szexeltek, de jött a vonat…

A síneken szexeltek, de jött a vonat… 5
A baleset állítólagos helyszíne. Romantikus környezet...
Fotó megosztása:
A baleset állítólagos helyszíne. Romantikus környezet...

A baleset állítólagos helyszíne. Romantikus környezet…

A baleset állítólagos helyszíne. Romantikus környezet…


Annyi volt csak a probléma, hogy a vasúti szexhez nem valami lezárt vakvágányt választottak. Kisvártatva megjelent ugyanis egy tolatómozdony – azt nem tudni, hogy egymagában vagy kocsikkal együtt, de a történet szempontjából ez mindegy is. 
A pár vélhetően úgy tervezte, hogy majd az utolsó pillanatban félrehemperednek a robogó szerelvény elől, és jót kacagnak. A vodkázásban tompult reflexeik azonban lassabbak voltak a kelleténél… 
A véres történetet a férfi elmondásából ismerjük: ő ugyanis csupán két lábát veszítette el a bizarr kalandban, nem úgy, mint párja. 
A helyi vasúti hatóságok nyomozást indítottak az ügyben, amelyet az ukrán belügyminiszter így kommentált: “Úton hazafelé a későbbi áldozatok képtelenek voltak leküzdeni természetes szenvedélyüket” – ja kérem, ha arrafelé ez a természetes…

Önt zavarja, hogy fizetni kell a parkolásért? Most elmondhatja a véleményét itt!