Már csak a puszta látványa is elrettentő ennek a monstrumnak. Elég lenne minden előre bejelentett tüntetés előtt végigmenni vele az utcákon, a világ bármely pontján és garantáltan meggondolná kétszer is mindenki mielőtt felszedi a térkövet. Első ránézésre a Macskafogó ugrott be, tömör vas és acél, ami nem kegyelmez. Arról nem is beszélve, hogy egy komplett akciócsoport is elfér benne.
Ezt az acélszörnyet – sok egyéb katonai célra szánt jármű mellett – az ISBI nevű cég gyártja. A különlegesség a dologban, hogy hagyományos teherautó alvázra építik fel a robusztus járműveket.
Az agresszív tüntetők legjobb ellenszere 3
Ennek a példánynak 70 milliméter vastag, zárt ablakai vannak. A külső páncélzat szinte mindennek ellenáll: tűz, lövedékek, gránátok, út menti aknák, macskakövek és bármi ami egy tüntetésről nem hiányozhat. A súlya 16 tonna, ami garantálja, hogyha lendületet vesz, akkor az út közepére felhalmozott hulladék sem fogja meggátolni az akadálymentes továbbhaladásban.
Az agresszív tüntetők legjobb ellenszere 4
Víztartálya 11. 500 literes és a fecskendők olyan nyomással is képesek kipumpálni a vizet, hogy a festéket is könnyedén pattintja le a kocsikról. Az elejére szerelt hidraulikus eke, akár 3 tonna súlyú akadályt is képes arrébb tessékelni. Hossza 9 méter, magassága 2,8 méter. A páncél alatt egy 300 lóerős diesel motor égeti el a gázolajat. Hatótávolsága 500km, végsebsége 110 kilométer/óra. 
Az agresszív tüntetők legjobb ellenszere 5
Természetesen tömör, defektálló gumikkal van szerelve, belül pedig az üléseken kívül van 3 darab fegyvertartó konzol, CD-s rádió és klíma, hogy a morcos kommandósok ne legyenek még dühösebbek, ha mondjuk a 40 fokban kell a fekete buszban ülniük. Kompletten az egész jármű 90 millió forintba kerül. 
Az agresszív tüntetők legjobb ellenszere 6