Rendben, hogy utáljuk a hétfőt, na de ennyire? 


Az USA Missouri államának legnagyobb városában, Kansas Cityben azon háborodott fel egy hajnali buszjárat egyik utasa a hónap elején, egy hétfő hajnalon, hogy a mellette lévő, üres helyre leült egy férfi. 

A nő ingerült hangon, idézhetetlen jelzőkkel nem spórolva felszólította a férfit, hogy menjen odébb, de mivel mozdulni sem lehetett, annyian voltak a buszon, a másik utas erre nem volt hajlandó. 
A folyamatosan káromkodó nő ekkor elővett a táskájából egy palackot, amelyben almalének tűnő folyadék volt. Amikor kinyitotta, akkor derült ki, hogy benzin van az üvegben, amelyet a mellette ülő férfira öntött. A rázkódó buszon legalább öt másik utas is kapott a gyúlékony zuhanyból. 
A palack után előkerült a gyufásdoboz is – ekkor tört ki a pánik a buszon 
A sofőr gyorsan lehúzódott, és kinyitotta az ajtókat, hogy az utasok lemenekülhessenek a fedélzetről. A rohanó emberek kiverték a nő kezéből a gyufát; ekkor az asszony egy konyhakést húzott elő a táskájából, és azzal kezdett hadonászni. 
A 32 éves Ebony D. Williamst, aki a végén egyedül maradt a buszon, fel-alá rohangálva és tovább szitkozódva, végül a helyszínre érkező rendőrök állították meg. 
Senki nem sérült meg.
Az asszonynak tavaly kábítószer csempészése és kétrendbeli birtoklása miatt már meggyűlt a dolga a törvénnyel.

Szerző: