Hosszúra nyúlt a munkaidő, vagy épp kedvesére gondolt: akárhogy is, egy 41 éves New Jersey-i buszsofőr menet közben, utasokkal teli járatán kezdett maszturbálni. 

Nehéz megmondani, hogy ez a felkavaróbb, vagy az a tény, hogy egy utas, akinek ülőhelyéről akadálytalan rálátása nyílt a pár perces előadásra, mobiltelefonjával lefilmezte a közszeméremsértést, egészen a végső pillanatokig. 
Az utas – egy könyvtáros hölgy – ezt követően ügyvédhez fordult, aki nevében és megbízásából feljelentést tett a sofőr ellen, akit később a 41 éves George Simpsonként azonosítottak. 
Miközben a videó publikus verzióján minden kompromittáló részletet kitakartak, így aztán 18 éven aluliak is biztonsággal megnézhetik, annyi jól látható, hogy nagy sebességnél egy kézzel, vagy akár a kormányt teljesen elengedve vezet a férfi, miközben a sűrű forgalomban, illetve egy alagútban halad. 
“A videó nyilvánosságra hozatalával ügyfelem azt szeretné elérni, hogy ilyen veszélyes és felháborító tettek ne ismétlődhessenek meg” – mondta az ügyvéd. 
allowscriptaccess=”always” allownetworking=”all” allowfullscreen=”true”src=”https://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=wabc&section=&mediaId=9169394&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>
Simpsonnak, aki két és fél éve dolgozik a New Jersey-i busztársaságnál, aligha lesz módja repetázni: a videó felbukkanása után haladéktalanul fizetés nélküli szabadságra küldték, szomszédai azóta színét sem látták. 
Egy televíziós társaság megkérdezte az erkölcstelen magaviselettel, veszélyeztetéssel és tömeges sérülés kockáztatásával vádolt férfi egyik kollégáját, mit gondol az esetről. A hölgy nevetve azt mondta: “Remélem, hogy nem ugyanabban a vezetőülésben ülök!”