Pusztított az ámokfutó iskolabusz 2 Egy nap elteltével még mindig nem lehet tudni, miért száguldott a forgalommal szemben az az iskolabusz, amely hétfőn kora délután súlyos balesetet okozott New Jersey államban. 
Az ámokfutó busz a tizenhétezer lakosú Lindenwold belterületén ütközött egy szabályosan közlekedő Hondával. A teljesen szétroncsolódott személyautó felrepült a járdára, és feldöntött egy idős férfit, aki egy helyi karosszériajavító műhely előtt nyírta a füvet. 
allowscriptaccess=”always” allownetworking=”all” allowfullscreen=”true”src=”https://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=wpvi&section=&mediaId=9143024&parentId=null&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>
Az ütközéssorozat könnyen végzetes lehetett volna, ám a hírek szerint a gyalogos a baleset után magától felállt, és miután a mentők kórházba szállították, kivizsgálás után tegnap hazaengedték. 
Sokkal rosszabbul járt a Honda Civic vezetője, egy 38 éves tanárnő, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. 
Eszméletét nem veszítette el, de súlyos sérülései miatt egyelőre kritikus állapotban van; az orvosok reményei szerint azonban teljesen felépülhet. 
A jelentések egyáltalán nem szólnak a busz sofőrjéről: nem tudni, ki vezette a járművet, volt-e engedélye rá, illetve fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert az ütközés előtt. További tájékoztatás a levett vér- és vizeletminta elemzése után várható. 
Mivel a baleset kora délután történt, a környékbeli iskolákban még nem ért véget a tanítás, így a buszon sem utaztak gyerekek. 
A  tudósításokban szereplő felvételeket a környéken lévő autósok fedélzeti kamerái rögzítették.
allowscriptaccess=”always” allownetworking=”all” allowfullscreen=”true”src=”https://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=wpvi&section=&mediaId=9143659&parentId=9142146&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>