A misanói futamokon elért kiváló eredmények után ezúttal a spanyolországi Navarrában rendezett versenyen ért el dobogós helyezést Kiss Norbert. Igaz, a szombati első futamon nem úgy alakultak az események, ahogy azt a magyar csapat szerette volna. A pilóta ugyan az időmérő után pole pozícióból indulhatott, néhány kör után azonban a spanyol Albacete hátulról nekiment és kilökte őt a pályáról.  
Kiss emiatt visszaesett az ötödik helyre, ahonnan sikeresen felküzdötte magát a harmadik pozícióba. A dobogós helyezés azonban mégsem jött össze az első nap az Oxxónak, mivel jókora büntetésben részesítették a magyar versenyzőt. Kiss Norbert így a szombati első futamon a tizedik helyet szerezte meg annak ellenére, hogy a spanyol versenyző szabálytalanságát több videofelvétel is bizonyítja. Kár ezen fennakadni, a hazai pálya előnye mégis a házigazdáknál volt.
Az első versenynap szintén nem sikerült jól a csapat másik pilótájának, Major Benedeknek, aki már szombati időmérőn technikai problémákkal küzdött. Ebből kifolyólag a tinédzser csak az utolsó helyről indulhatott és végül a tizenegyedik helyezést érte el. Ahogy az lenni szokott, vasárnapra azért összeszedte magát a társaság: Kiss Norbert a második helyről indulva, a futam végén másodikként ért célba, az utolsó versenyen pedig negyedik lett. A mezőny legfiatalabb pilótája, Major Benedek pedig végül a vasárnapi második futamon az egy pontot érő tizedik helyen ért célba.

Első nap Kiss Norbert büntetést kapott, Major Benedek pedig a 14. lett. Vasárnapra azért megjött a jó szerencse és mindkét magyar pilóta pontszerzéssel távozhatott Spanyolországból

A jelenleg huszonhat pilótát felvonultató versenyben a Kiss Norbert 46 ponttal a hetedik, Major Benedek pedig 3 ponttal a tizenharmadik pozíciót foglalja el. A magyar csapat az összetett versenyben a negyedik helyen áll két hétvége, azaz nyolc futam után. A FIA Kamion Európa-bajnokság következő fordulóját június 15-én és 16-án rendezik a franciaországi Nogaróban.