A világ legjobb buszmegállójával rukkolt elő új kampányához egy amerikai telekommunikációs cég. Az egyik Los Angeles-i buszmegállóban olyan plakátot helyezett el, melyen egy webcím volt látható. Azoknak akik telefonjukkal ellátogattak az adott oldalra különleges meglepetésben volt részük, ugyanis busz helyett egészen másfajta járművek érkeztek. Akadt akiért sportkocsi másért kutyaszán, egyesekért lovas kocsi jött.

A Qualcomm a buszmegálló oldalán több különböző plakáttal keltette fel a járókelők érdeklődését. Ezeken egyrészt magát hirdette, másrészt egy-egy egyszerű kérdést tett fel a várakozóknak: ‘Siet?’, ‘Unatkozik?’, ‘Szerelmes?’, ‘Már mindent látott?’. Aki mobilján keresztül a megadott weboldalon igennel válaszolt, az igencsak meghökkent.

Egy siető fiatalembernek például egy méregdrága luxuskocsi állt meg, amit egy csinos szőke vezetett. Az unatkozók szórakoztatására viszont egy egész busznyi cirkuszi zsonglőr és bohóc érkezett. Azért, aki úgy gondolta, már nem érheti meglepetés, annak viszont görgő kutyaszán jött.

Ha nem jön se sportkocsi, se kutyaszán, se cirkuszbusz, akkor a ló is megteszi: szerelmeseknek szerenáddal és fiákerrel szolgált a cég. A Qualcomm számítása bejött, mert ‘a világ legjobb buszmegállójáról’ készült videóját egy hét alatt már csaknem 2 millióan nézték meg a világhálón.